+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

MEUBEL TRANSPORT

Heeft u zelf geen vervoer om uw meubels van A naar B te verhuizen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen u graag met transporteren van al uw meubels. Hiervoor zijn wij in het bezit van het benodigde materiaal en natuurlijk onze professionele verhuizers.

U kunt bij ons meubeltransport genieten van de voordelen. Wij bieden net als al onze andere diensten professionele hulp aan voor het transporteren van meubels maar natuurlijk ook witgoed.

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan tot dat u uw nieuwe woning heeft.

PRIJSOPGAVE

Voor het meubeltransport maken wij voor u een prijsopgave binnen de 24 uur. Daarnaast zijn wij 7 dagen in de week beschikbaar om uw meubels te vervoeren en voor iedere klus is er een oplossing naar wens.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over onze tarieven voor meubeltransport of voor een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER