+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

Wie zijn wij?

AnaarB Verhuizen is jouw professionele verhuispartner. Met maar liefst 7 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuist. AnaarB Verhuizen is een verhuisbedrijf dat is opgericht in 2016. Het begon toen wij vriendendiensten met onze bus deden. Dit is uitgegroeid tot onze passie en hebben wij er ons werk van gemaakt. Dus wilt u snel, gemakkelijk en verhuizen? Dien direct een verhuisaanvraag aan en voor dat u het weet zit u met al uw oude vertrouwde meubels en spullen in uw nieuwe huis!

PERSOONLIJKE AANPAK

Door de persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen, wordt er meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Het ervaren team van AnaarB verhuizen helpt u snel en zorgeloos te verhuizen.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen bied u een tijdelijke opslag tot u uw nieuwe woning heeft.

Alles is mogelijk

Bij AnaarB verhuizen is niets te gek. Onze diensten maken alles op maar mogelijk. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een verhuislift of opslag. Wij zorgen dat uw spullen veilig en helemaal intact bij u aankomen.

Hoe gaan wij te werk?

AnaarB Verhuizen is jouw professionele verhuispartner. Met maar liefst 7 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuist. AnaarB Verhuizen is een familiebedrijf dat is opgericht in 2016. Het begon toen wij vriendendiensten met onze bus deden. Dit is uitgegroeid tot onze passie en hebben wij er ons werk van gemaakt. Dus wilt u snel, gemakkelijk en verhuizen? Dien direct een verhuisaanvraag aan en voor dat u het weet zit u met al uw oude vertrouwde meubels en spullen in uw nieuwe huis!