+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

PIANO TRANSPORT

Voor alle pianoliefhebbers die hun kostbare piano van A naar B willen verhuizen, moeten de nodige maatregelen nemen voor het transporteren van uw piano. AnaarBbverhuizen neemt als ervaren specialist in pianotransport en verhuizingen de zorgen voor u weg. Wij hebben al enkele jaren ervaring met het vervoeren van instrumenten. Wij verzorgen het transport en vervoer van piano’s en vleugels in heel Nederland.

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan tot dat u uw nieuwe woning heeft.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

We dragen baat bij het heelhuids vervoeren van uw instrument. Uw instrument wordt met dekens en plasticfolie omwikkeld zodat het niet beschadigd kan raken en dit doen wij geheel gratis voor u. Woont u in een appartement? Geen probleem, hiervoor maken wij gebruik van onze verhuislift. Uw instrument zal door onze professionele verhuizers naar de juiste plek worden vervoerd.

NIETS IS ONMOGELIJK!

Voor meer informatie over onze tarieven voor pianotransport of voor een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER