+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

SENIOREN VERHUIZING

Voor een ouder iemand is verhuizen een ingrijpende gebeurtenis. Leeftijd speelt dus een grote rol bij een verhuizing. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak waarbij er nogal veel aandacht wordt gegeven op emotioneel vlak. Wij bieden een speciale service aan voor seniorenverhuizingen om het zo praktisch en comfortabel mogelijk te maken.

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan tot dat u uw nieuwe woning heeft.

GOEDE VOORBEREIDING

Wij zorgen voor een zorgeloze seniorenverhuizing met een goede voorbereiding. Dit doen we natuurlijk in een goed overleg met de verzorgers en/of familieleden van de senior. We streven altijd dat we alles zo snel mogelijk voor u kunnen regelen. Daarnaast dragen we natuurlijk zorg voor uw persoonlijke eigendommen en onze verhuizers zullen van A naar B alles voor u in- en uitpakken. Wij zullen alles zorgvuldig en netjes op de juiste plek zetten.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over onze tarieven voor een seniorenverhuizing of voor een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER