+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf
A naar B Verhuizen

Verhuisbedrijf A naar B Verhuizen is dé professionele verhuizer voor particulieren en bedrijven. Als u een verhuisbedrijf in de randstad zoekt, is de kans groot dat u via-via al eens van A naar B Verhuizen heeft gehoord. De reden hiervoor is simpel, onze verhuisservice gaat net wat verder dan anderen en wij zorgen dat uw verhuizing zorgeloos verloopt. Wat maakt verhuisbedrijf A naar B Verhuizen uniek?

● Wij zijn flexibel, wij werken 7 dagen per week, 365 dagen per jaar
● Verhuisbedrijf voor ‘s avonds, ‘s nachts of in de weekenden
● Wij gaan pas weg als u tevreden bent!

Vraag direct een offerte aan of bekijk de kosten verhuizen.

Verhuisbedrijf voor bedrijven, winkels en particulieren

A naar B Verhuizen wordt ingezet door bedrijven en particulieren. Dit komt door de scherpe prijzen, de gunstige ligging met standplaatsen in alle grote steden in de randstad, de inzetbaarheid van onze eigen verhuislift en de mogelijkheden voor tijdelijke opslag. Of het nu het zorgeloos verhuizen van uw inboedel naar uw nieuwe woning of het verhuizen van uw volledige bedrijf naar een nieuw kantoorpand betreft; neem gerust contact met ons op.

Over verhuisbedrijf A naar B Verhuizen

A naar B Verhuizen is uw professionele verhuispartner. Met maar liefst 7 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuist. A naar B Verhuizen is een verhuisbedrijf dat is opgericht in 2016. Het is een typisch ondernemersverhaal; van vriendendiensten met onze bus, naar groot verhuisbedrijf. In transport en verhuizen bleek onze passie te liggen en we hebben er ons werk van gemaakt. Benieuwd naar het volledige verhaal? We vertellen het u graag wanneer we bezig zijn met het zorgvuldig inpakken van uw spullen.

Verhuisbedrijf met passie voor verhuizen

Het klinkt misschien vreemd, een passie voor verhuizen. De meeste mensen ervaren verhuizen als een stressvolle periode. Wij halen er daarentegen juist veel plezier uit om u tijdens deze werkzaamheden te ontzorgen. Het begint met een offerte voor uw verhuizing op maat. Na akkoord werken wij alles uit in een verhuisplan. Hiermee maken wij de kans op onverwachte zaken zo klein mogelijk. Vervolgens plannen we samen met u de datum voor uw verhuizing. Afhankelijk van de benodigde dienstverlening leveren wij onze inpak-uitpak service. Heeft u of degene die verhuist het er emotioneel moeilijk mee? Wij doen veel seniorenverhuizingen en staan senioren ook emotioneel bij. Daarnaast pakken wij alles uit en zetten het op de juiste plek terug. Zo maken we verhuizen zorgeloos en zelfs tot een prettige ervaring!

Wilt u snel en gemakkelijk verhuizen? Dien direct een verhuisaanvraag in en voordat u het
weet zit u in uw vertrouwde interieur in uw nieuwe woning of kantoor.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

1. Allereerst doet u een verhuisaanvraag. Op basis van de gegevens zal een van de verhuisadviseurs contact opnemen met u. Hierin wordt gekeken naar de verhuismogelijkheden die het beste bij u passen.

2. Na dit gesprek zult u een offerte ontvangen op de mail. Als u daarmee akkoord gaat, zal de verhuizing plaatsvinden.

3. Tijdens de verhuizing worden uw spullen zorgvuldig ingepakt. Spullen die gedemonteerd moeten worden, demonteren wij voor u.

4. Met onze professionele verhuiswagen wordt alles naar het nieuwe adres gebracht. Daar zal alles netjes worden uitgepakt en eventueel weer worden gemonteerd.

5. Wij zullen pas weggaan als u helemaal tevreden bent!

Kies de verhuisservice die u nodig heeft

Wanneer u een verhuisservice zoekt, neemt u dan gerust contact met ons op. Vanuit onze expertise kunnen wij helpen bij de voorbereiding en bij het formuleren van uw wensen. Om u een beeld van de verhuisservice van A naar B verhuizen te geven, volgen een aantal veel voorkomende situaties.

Verhuizen met opslag

Wanneer u verhuist, kan het noodzakelijk of prettig zijn om voor een tijdelijke opslag te kiezen. Onze verhuisservice met opslag voorziet hierin. Zit er tijd tussen de verkoop van uw woning en het betrekken van uw nieuwe woning? Dan maakt u hier gebruik van. Heeft u bouwwerkzaamheden aan uw nieuwe woning en wilt u (een gedeelte van) uw meubels tijdelijk opslaan? Bijvoorbeeld om geen schade aan meubels te krijgen tijdens schilderwerkzaamheden of het plaatsen van uw nieuwe vloer? Dan biedt ons verhuisbedrijf met opslag 100% de oplossing.

Verhuizen met lift

Om schade aan meubels en het pand te voorkomen, leert de ervaring dat verhuizen met verhuislift veruit de beste oplossing is. Onze lift reikt tot de 5e verdieping waardoor wij in veel gevallen beter buitenom kunnen gaan dan via een trappengat. Hierdoor is de kans op schade een stuk lager en werken wij efficiënter. Zoekt u een verhuizer met verhuislift of wilt u een verhuislift huren? Vraag gerust een offerte aan of bespreek de mogelijkheden.

Verhuizen met kerst, op een andere feestdag, ‘s nachts of in het weekend

Een verhuizing is niet altijd goed te plannen. Daarom zijn wij zeer flexibel en streven ernaar het beste verhuisbedrijf van Nederland te zijn. Wij zijn daarom altijd inzetbaar en schikken ons naar de mogelijkheden die er zijn. Waar een ander “nee” zou zeggen, gaan wij graag iedere uitdaging aan. Leg ons uw verhuizing voor en wij dragen graag een oplossing aan.

Verhuisbedrijf voor piano verhuizing of meubeltransport

We hoeven niet te vertellen hoe zorgvuldig ons meubeltransport is, als we aangeven dat wij ook uw piano verhuizen. Dat onze klanten ons met een kostbaar en gevoelig instrument als een vleugel toevertrouwen, betekent dat wij uw bankstel met dezelfde zorgvuldigheid en vrij van schade zullen transporteren.

Verhuisbedrijf voor bedrijven

Als verhuisbedrijf voor bedrijven kan A naar B Verhuizen de verhuistijd zo kort mogelijk maken. Wij begrijpen dat elke dag dat uw bedrijf gesloten is geld kost. Vandaar dat wij bij bedrijfsverhuizingen de verhuizing dubbel zo strak inplannen, meer personeel inzetten en er alles aan doen om de zakelijke verhuizing zo efficiënt mogelijk te maken.

Klanten beoordelen A naar B Verhuizen met een 9/10

Als u de werkwijze bekijkt, kunt u zich goed voorstellen dat wij als verhuisbedrijf een klantenscore krijgen van 9/10. Wij gaan een stap verder in ontzorgen tijdens de verhuizing. Naast alle mogelijkheden die onze gemaakte investeringen in de afgelopen 7+ jaar ons bieden, draagt onze ervaring in verhuizen bij aan uw klantervaring. Onze klanten waarderen de indruk die wij achterlaten, onze zorgvuldigheid en onze efficiënte werkwijze.

NIETS IS ONMOGELIJK!

Bij A naar B Verhuizen is niets te gek. Onze diensten maken alles op maat mogelijk. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een verhuislift of een opslagruimte. Ook ‘s nachts of in de weekenden verhuizen is mogelijk. Verhuisbedrijf A naar B staat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en helemaal intact bij uw nieuwe woning aankomen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER