+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

Verhuisbedrijf Amsterdam

Wilt u verhuizen binnen Amsterdam of van Amsterdam naar elders in het land? Dan ontzorgen wij u volledig. AnaarB Verhuizen, hét verhuisbedrijf Amsterdam, is 7 jaar geleden begonnen door vrienden met een bus die wel heel erg goed werk leverden. Van het veilig verpakken van spullen tot een goed en snel transport, alles ging direct erg goed. Hier is de verhuisservice Amsterdam uit voortgekomen. Vandaag de dag worden mensen dagelijks geholpen bij verhuizingen in de gehele randstad. AnaarB Verhuizen is onder meer werkzaam in Den Haag, Utrecht en doet nog steeds heel veel verhuizingen in Amsterdam.

Verhuizen Amsterdam: zorgeloos

De belofte is dat verhuizen Amsterdam een zorgeloze ervaring is. Afhankelijk van de wensen die u heeft van de verhuisservice in Amsterdam, wordt u overal bij geholpen. AnaarB verhuizen kan u helpen bij zowel het in-als uitpakken. Als professioneel verhuisbedrijf bieden wij alle benodigdheden voor uw verhuizing. Wij zijn inmiddels een stuk groter dan alleen ‘vrienden met een bus’. Wij hebben een eigen verhuislift (tot 18 meter, dus ongeveer tot de 5e verdieping) en bieden tijdelijke opslag aan. Hierdoor is het ook mogelijk om te verhuizen met opslag. Ook kunnen wij een piano verhuizen en bieden wij verhuizen voor senioren aan. Wij begrijpen dat verhuizen veel van mensen kan vragen, niet alleen door het tillen van zware meubels. Wij proberen de druk op u weg te nemen voor een zorgeloze en fijne ervaring.

Over AnaarB: Verhuisbedrijf Amsterdam

AnaarB Verhuizen is uw professionele verhuispartner. Met maar liefst 7 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuist. AnaarB Verhuizen is een verhuisbedrijf dat is opgericht in 2016. Het begon, zoals gezegd toen wij vriendendiensten met onze bus deden. Dit is uitgegroeid tot onze passie en hebben wij er ons werk van gemaakt. Dus wilt u snel en gemakkelijk verhuizen? Dien direct een verhuisaanvraag in en voor dat u het weet zit u met al uw oude vertrouwde meubels en spullen in uw nieuwe huis!

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteit verhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarB verhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan totdat u uw nieuwe woning heeft.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Als eerste doet u een verhuis aanvraag. Op basis van de gegevens zal een van de verhuisadviseurs contact opnemen met u. Hierin wordt gekeken naar de verhuismogelijkheden die het beste bij u passen. Na dit gesprek zal u een offerte ontvangen op de mail. Als u daarmee akkoord gaat, zal de verhuizing plaatsvinden. De spullen worden netjes ingepakt en eventueel zullen ze voor u worden gedemonteerd. De spullen worden dan naar het nieuwe adres gebracht. Daar zal alles netjes worden uitgepakt en eventueel terug worden gemonteerd. Wij zullen pas weggaan als u helemaal tevreden bent!

NIETS IS ONMOGELIJK!

Bij A naar B verhuizen is niets te gek. Onze diensten maken alles op maat mogelijk. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een verhuislift of een opslagruimte. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en helemaal intact bij uw nieuwe woning aankomen. Ook in de weekenden of ‘s avonds verhuizen is mogelijk met AnaarB Verhuizen. Neem contact met ons op indien u al een bepaalde datum in gedachten heeft. Hoe eerder wij het weten, hoe beter wij er in de planning rekening mee kunnen houden. Heeft u een uitdagende verhuizing voor de boeg? Wij hebben in 7 jaar tijd al veel gezien, maar houden nog steeds van een uitdaging!

Goedkope verhuisservice Amsterdam

Zoekt u goedkope verhuizers in Amsterdam? Bekijk hier onze heldere verhuisservice kosten. Ons kostenbeleid is eenvoudig opgesteld. U betaalt 25 euro per uur voor de verhuizer en een volledige verhuizing is al mogelijk vanaf 170 euro. Dat is bovendien inclusief BTW. Om met zekerheid te zeggen dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf van Amsterdam zijn, ligt buiten onze focus. Wat het belangrijkst is, is dat wij de beste prijs-kwaliteit verhouding bieden. Wilt u vooraf precies weten wat de kosten van onze verhuisservice Amsterdam zijn? Doe dan een verhuisaanvraag.

Verhuizers inhuren

Het inhuren van ons als verhuizers in Amsterdam geeft u onmiddellijk meer rust. Door de verhuizing door ons te laten doen, heeft u uw verhuizing eigenlijk al geregeld. Wij plannen samen met u een datum in en werken geheel volgens afspraak. Blijkt er vervolgens toch iets anders te zijn dan u in eerste instantie had verwacht? Wij nemen altijd extra verhuisdozen en beschermingsmateriaal mee. Als u uw spullen liever zelf in- en uit wilt pakken, kunt ook alleen de verhuismaterialen en verhuiswagen verhuisservice in Amsterdam kiezen. Vanwege de voordelige tarieven die wij hanteren, kunt u het zware sjouwwerk het best aan ons overlaten.

Voor zakelijke en particuliere verhuizingen

AnaarB Verhuizen kan, als verhuisbedrijf in Amsterdam, verhuizingen voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen. Wij verhuizen 24/7, dus ook in het weekend verhuizen kan door ons gedaan worden. Zeker voor bedrijven begrijpen wij dat een spoedige en probleemloze verhuizing belangrijk is. Onze flexibiliteit en afstemming van onze werkzaamheden maakt dat u zo min mogelijk downtime zult ervaren. Uiteraard kunt u ook vertrouwen op onze zorgvuldigheid als het gaat om de omgang met uw bedrijfsmiddelen.

Verhuizen gemeente Amsterdam

Onze verhuisservice in Amsterdam is er niet alleen voor verhuizingen in Amsterdam zelf. Ook binnen de gemeente Amsterdam verhuizen of van Amsterdam naar een andere stad of plaats verhuizen, verzorgen wij. Zeker de laatste jaren zien wij veel mensen uit Amsterdam naar elders in het land verhuizen. Ons maakt het niet uit, wij komen langs en transporteren uw spullen veilig en snel naar uw nieuwe woning.

Verhuizen in Amsterdam centrum

Bij verhuizen in Amsterdam zelf, dient u flink wat te regelen. Zeker als het de eerste keer is dat u gaat verhuizen, zijn er dingen om rekening mee te houden. Wij hebben een checklist verhuizen gemaakt die de belangrijkste zaken dekt. Daarnaast bieden wij ook advies op maat. In Amsterdam wordt er veel gevraagd of er voor verhuizen in Amsterdam een vergunning of ontheffing nodig is. Na het indienen van uw aanvraag kunnen wij u hier ook over adviseren. Als verhuisbedrijf in Amsterdam hebben wij ervaring in vrijwel iedere wijk, neem dus gerust contact op voor een snel antwoord op vragen.

Verhuizen in Amsterdam met verhuislift

Woont u in een bovenwoning en wilt u grotere meubels verhuizen? In Amsterdam verhuizen met katrol of touw en blok wordt wel eens gedaan. Het is geen gek idee maar als verhuisbedrijf in Amsterdam een verhuislift inzetten, zien we vaak als een veiligere en betere optie. Het bedienen van een hijstouw en katrol is bovendien niet voor iedereen weggelegd. Het hefvermogen van onze verhuislift gaat tot 300 kg. Als het gaat om meubels verhuizen van of naar een bovenverdieping, maakt u het zich met een verhuislift huren voor een prijs van 79,- euro inclusief BTW, liever gemakkelijk.

Seniorenverhuizing Amsterdam

Door 7 jaar lang heel veel verhuizingen te doen, hebben wij automatisch ook met de emotionele kant van verhuizen te maken gekregen. Zeker bij oude mensen, die in sommige gevallen hun hele leven al in hetzelfde huis wonen, is verhuizen emotioneel een zware last. Ook deze last helpen wij te verdragen. Wij pakken alle spullen zorgvuldig in en pakken ze uit op het nieuwe adres. Bij het uitpakken van de spullen proberen wij een vergelijkbare inrichting te creëren. Hiermee is er direct weer een gevoel van thuiskomen. Zet onze senioren verhuisdienst in wanneer u wilt dat uzelf, uw partner of uw ouders op een prettige manier verhuizen. Soms is verhuizen onoverkomelijk, maar hoe het gebeurt, is zeker van invloed op de impact die het maakt.

Moving company amsterdam

This paragraph is for those who do not speak Dutch. Amsterdam has plenty of expats, foreign students and other people who do not speak the language but are looking for movers in Amsterdam. Do you want to rent movers in Amsterdam? AnaarB verhuizen (AtoB Movers) moving company in Amsterdam can help you. Request a quote or or call us on +31 6 53 96 22 66. Our moving service in Amsterdam is available from € 170,- including VAT. We can help you with moving 24/7.

Vragen?

Loopt u met vragen omtrent onze verhuisservice of heeft u vragen over uw aankomende verhuizing? Neem gerust contact met ons op. De meeste vragen kunnen we direct beantwoorden en anders komen we er zo snel mogelijk bij u op terug. Zoekt u een verhuisbedrijf Rotterdam, verhuisbedrijf Den Haag, verhuisbedrijf Utrecht of een verhuisbedrijf Den Bosch? Neem dan ook contact met ons op.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.