+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

Verhuisbedrijf Den Helder

AnaarB Verhuizen is jouw professionele verhuispartner. Met maar liefst 7 jaar ervaring zorgen wij ervoor dat u zo snel en zorgeloos mogelijk verhuist. AnaarB Verhuizen is een verhuisbedrijf dat is opgericht in 2016. Het begon toen wij vriendendiensten met onze bus deden. Dit is uitgegroeid tot onze passie en hebben wij er ons werk van gemaakt. Dus wilt u snel, gemakkelijk en verhuizen? Dien direct een verhuisaanvraag aan en voor dat u het weet zit u met al uw oude vertrouwde meubels en spullen in uw nieuwe huis!

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan tot dat u uw nieuwe woning heeft.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Als allereerst doet u een verhuis aanvraag. Uit basis van de gegevens zal een van de verhuisadviseurs contact opnemen met u. Hierin wordt gekeken naar de verhuismogelijkheden die het beste bij u passen. Na dit gesprek zal u een offerte ontvangen op de mail. Als u daarmee akkoord gaat zal de verhuizing plaats vinden. De spullen worden netjes ingepakt en eventueel zullen ze voor u worden gedemonteerd. De spullen worden dan naar het nieuwe adres gebracht. Daar zal alles netjes worden uitgepakt en eventueel terug worden gemonteerd. Wij zullen pas weggaan als u helemaal tevreden bent!

NIETS IS ONMOGELIJK!

Bij A naar B verhuizen is niets te gek. Onze diensten maken alles op maat mogelijk. Zo kunt u denken aan bijvoorbeeld een verhuislift of een opslagruimte. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en helemaal intact bij uw nieuwe woning aankomen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER