+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

ZAKELIJKE VERHUIZING

Voor een zakelijke verhuizing is er een bijzondere aanpak nodig. Dit kan natuurlijk veel impact hebben op u en uw medewerkers.  Maar ook school – en ziekenhuis verhuizingen zijn zakelijke verhuizingen. Een zakelijke verhuizing vereist om een goede voorbereiding en goede voorlichting voor iedereen.

Weet u niet waar u moet beginnen? Maakt u maar geen zorgen, daarvoor zijn wij hier om het voor u gemakkelijker te maken. Wij denken met u mee en alles wordt naar uw wensen georganiseerd.

Anaarbverhuizen is een verhuisbedrijf met veel ervaring in het verhuizen van bedrijven. Wij hebben een checklist voor u gemaakt zodat de voorbereiding soepel kan verlopen.

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan tot dat u uw nieuwe woning heeft.

Checklist voor de zakelijke verhuizing

  • Op tijd beginnen met voorbereidingen zoals de kantoorinrichtingen, draaiboek etc.
  • Beslis wat u in uw oude pand mee wilt verhuizen en wat niet.
  • Bepaal alvast het budget voor de bedrijfsverhuizing.
  • Beëindig op tijd de huurovereenkomst met uw oude bedrijfspand.
  • Zorgen dat er voldoende verhuisdozen ter beschikking zijn.

VOORDELEN VOOR ZAKELIJKE VERHUIZING

Natuurlijk hebben wij ook heel wat voordelen voor uw zakelijke verhuizing. Wij bieden gratis verpakkingsmateriaal aan. Zodat u minder zorg heeft voor uw spullen en zullen onze professionele verhuizers er alles aan doen om de verhuizing naar behoren te laten lopen.

Voor meer informatie over onze tarieven voor een zakelijke verhuizing of voor een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER