+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

VERHUISLIFT HUREN

Een verhuizing kost vaak veel geld en tijd. Daarom is het belangrijk dat wij beschikken over het beste verhuismateriaal om uw verhuizing zo efficiënt mogelijk te maken.

Woont u bijvoorbeeld op de 4e verdieping en heeft u professionele hulp nodig? Dan kunt u bij ons een verhuislift huren!

Wij hebben een ruim aanbod van verschillende type verhuisliften en kunnen altijd een oplossing op maat aanbieden. Onze verhuisliften zijn goed onderhouden en voorzien van een keurmerk. Geen enkel meubel is voor ons te klein of te groot.

Onze verhuisliften zijn beschikbaar door heel Nederland en 7 dagen per week. Wij bieden vakkundige begeleiding en de juiste beschermingsmaterialen bij het verhuren van een verhuislift.

PERSOONLIJKE AANPAK

De persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen zorgt ervoor dat er wordt meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Snel en Zorgeloos verhuizen? Daar weet het ervaren team van AnaarB verhuizen zeker wel raad mee.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen biedt u een tijdelijke opslag aan tot dat u uw nieuwe woning heeft.

Voordelen van een verhuislift

  • Kosten- en tijdbesparing door een hogere efficiëntie van uw verhuizing.
  • Geen last van fysieke en lichamelijke klachten
  • Minder risico op schade aan uw meubels en andere inboedel.
  • Bereik van 18 meter oftewel wel vijf verdiepingen!
  • Hefvermogen tot 300 kg.
  • Veilige manier van verhuizen.
  • Spoedservice, indien u zo snel mogelijk een verhuislift nodig heeft.
  • Professionele mankracht.

KOSTEN VERHUISLIFT

Het huren van een verhuislift kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Wij maken voor een uitsluitsel over de kosten van een verhuislift en u ontvangt van ons een indicatie van de kosten. Hierdoor zult u efficiënt en zonder stress kunnen verhuizen.

Voor meer informatie over onze tarieven voor verhuislift of voor een offerte op maat, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Geweldig behulpzame lui. Weten van aanpakken, en zijn tegelijk heel voorzichtig met je spullen. En ook met je oude en nieuwe huis; als je net hebt geschilderd wil je niet dat de muren worden beschadigd of iets dergelijks. Aanrader!

⭐⭐⭐⭐⭐
m. bordur
ZOETERMEER