+31 6 53 96 22 66

Bel ons nu!

Gratis offerte

Geheel vrijblijvend

Verhuis Covid-19 proof!

U vraagt zich natuurlijk af of het nog mogelijk is om te verhuizen in deze coronatijd. Werken wij wel en mogen er wel mensen komen helpen? Maakt u maar geen zorgen! De Covid-19 heeft voor veel beperkingen gezorgd in ons dagelijkse leven, waardoor veel mensen denken dat verhuizen ook niet mogelijk is. Het komt niet vaak voor dat de verhuizing onvermijdelijk en noodzakelijk is. Hier komt bij dat mensen steeds minder een beroep kunnen doen op familie en vrienden om mee te helpen. A naar B verhuizen zal jouw verhuizing laten doorgaan in deze coronatijd.

Echter zijn er aantal dingen waar u op moet letten bij het verhuizen tijdens de lockdown:

 • Houd rekening met het maximaal aantal gasten dat u tegelijkertijd en op één dag mag ontvangen.
 • Houd rekening met de 1.5-meter-regel: houdt afstand van vrienden of familie die helpen verhuizen.
 • Sommige meubels moet je verplicht met meer dan 1 persoon tillen, waarbij afstand houden moeilijk is. Hiervoor is het inhuren van professionele verhuizers verstandig.
 • Als er familie of vrienden zijn die u helpen verhuizen, dan dient u ook tijdens uw verhuizing, aan het maximaal aantal gasten te houden.
 • Daarnaast is het handig om één persoon per dag uit te nodigen en dat die persoon vóór de verhuizing helpt met het demonteren van meubels, het inpakken van spullen of het schoonmaken van uw woning.
 • Op de dag van de verhuizing huurt u dan alleen professionele verhuizers in om zo gemakkelijker afstand te kunnen houden.


A naar B verhuizen doet er alles aan om besmetting met corona te voorkomen. Wij houden namelijk continu anderhalve meter afstand en geven geen hand. Daarnaast desinfecteren wij onze handen regelmatig en dragen uiteraard ook mondkapjes. Zorg ervoor dat uw spullen van tevoren al ingepakt zijn en verhuis klaar staan. Het is niet nodig om te helpen met tillen van uw spullen. Dat wordt allemaal gedaan door onze professionele verhuizers. Wij adviseren ook om geen andere familie of vrienden uit te nodigen bij de dag van de verhuizing. Als u drinken aan onze verhuizers aanbiedt, adviseren wij daarvoor gebruik te maken van wegwerpbekers. Voor het vervoer van uw spullen naar uw nieuwe woning dient u zelf voor uw eigen vervoer te zorgen. Vanwege de coronamaatregelen is het niet mogelijk om mee te rijden in de verhuiswagen.

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, nemen wij allerlei maatregelen. Hiermee beschermen we niet alleen onszelf en onze collega’s, maar ook jou als klant. Daarom vragen wij u ook om zich aan de richtlijnen te houden.

 • Was uw handen regelmatig met water en zeep.
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog.
 • Gebruik een papieren zakdoekje voor het snuiten van u neus. Gooi deze na gebruik gelijk in de prullenbak. Zorg dus voor genoeg papieren zakdoekjes.
 • Geen handen schudden
 • Minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere mensen
 • Geen samenscholing van meer dan 2 mensen.
 • Zorg voor voldoende ventilatie.

Bent u reeds in contact gekomen met iemand die positief gestes is op Covid-19? Heeft u zelf ook ziektesymptomen van het coronavirus zoals koorts, verkoudheid of hoesten? Geef dit vroegtijdig door aan ons. Wij zullen dan met u bespreken wat het beste optie voor u is.  Als u situatie verergert is dan kunnen wij in sommige gevallen de verhuizing annuleren. Zo brengen we niemands gezondheid in gevaar. Wij maken daarna natuurlijk daarna een nieuwe afspraak met u.

In verband met het Coronavirus volgen wij, ter bescherming van klanten en medewerkers, de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Op de website van het RIVM vindt u actuele informatie over het coronavirus en de richtlijnen van het RIVM.

PERSOONLIJKE AANPAK

Door de persoonlijke aanpak van AnaarBverhuizen, wordt er meegedacht door de ervaren verhuizers in alle verhuisoplossingen.

7 JAAR ERVARING

Het ervaren team van AnaarB verhuizen helpt u snel en zorgeloos te verhuizen.

BESTE PRIJS-KWALITEITS VERHOUDING

De beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt.

OPSLAG

AnaarBverhuizen bied u een tijdelijke opslag tot u uw nieuwe woning heeft.

Voor een gratis beoordeling kunt u een vrijblijvende offerte ontvangen.

RECENSIES

Harde werkers zijn de mannen die ons hebben geholpen. Ze waren vriendelijk en gingen zorgvuldig met onze spullen om. We waren heel snel over met onze spullen. Top!!!

⭐⭐⭐⭐⭐
Ewoud de Vries
GOUDA
Team A naar B liet een fijn stukje vakmanschap zien bij mijn verhuizing. Ze denken mee, schatten precies in hoeveel dozen etc. er nodig zijn en zijn opgewekt en gemotiveerd tijdens het hele proces. Ook qua punctualiteit en het nakomen van afspraken kan ik dit bedrijf aanraden.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mila Kunis
ROOSENDAAL
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT
Zeer tevreden! Flexibel bedrijf waar ze in oplossingen denken en geen nee verkopen! Zij hebben ons in zeer korte tijd kunnen verhuizen binnen 48 uur. Vriendelijke, zeer professionele verhuizers die ook duidelijk trots zijn op het bedrijf waar ze werken.

⭐⭐⭐⭐⭐
Mike Sendler
UTRECHT